Medarbejdere

Livoni Regnskab

David Dahlmann Livoni

David Dahlmann Livoni

Ejer, Cand.merc.aud.

David har en baggrund som revisor hos KPMG (det nuværende EY), hvor han arbejde i 11 år. Kunderne var primært små og mellemstore virksomheder – både enkeltmandsvirksomheder og selskaber – hvor opgaverne bestod i bogføring, afstemninger, opgørelse af moms, opgørelse af lønsumsafgift, måneds-, kvartals- og årsrapporter, samt revision og rådgivning. David erhvervede stor erfaring inden for skatteoptimering for især ejer-ledede virksomheder.

Derefter arbejdede David som Controller og Group Controller i den private rekrutteringsvirksomhed, SAM Headhunting. De funktioner bidrog til Davids erfaring på 2 væsentlige områder:

  1. Et arbejde på ”den anden side af bordet”, med hands-on på alle opgaver i økonomifunktionen
  2. International erfaring – herunder controlling af udenlandske datterselskaber både i Europa og Kina samt udarbejdelse af koncernregnskaber med konsolidering af ca. 20 selskaber.

David er uddannet HD i Regnskab og Økonomistyring samt cand.merc.aud, begge fra Syddansk Universitet i Odense, efterfulgt af løbende efteruddannelse.


Louise Dahlmann Livoni

Louise Dahlmann Livoni

Administration

Louise startede i virksomheden i november 2013, hvor hun arbejder med administration.

Louise er oprindeligt uddannet som salgsassistent i Intersport i Vejle efterfulgt af jobs i forskellige forretninger, bl.a. som butikschef.

Gennem 7 år har Louise arbejdet på kontor, med særlig fokus på salg og logistik.


Mette Storm

Mette Storm

Regnskabsassisten

Mette er uddannet regnskabsassistent og har over 20 års erfaring fra både små og mellemstore virksomheder, dels som ansat og som selvstændig. Mette drev egen virksomhed i 5 år, hvor hun tilbød administrations- og regnskabsassistance for mindre virksomheder med op til 6-8 ansatte.

Mette har suppleret sin store erfaring med enkelte merkonomfag og løbende efteruddannelse.

Mette’s primære opgaver er at yde bogførings- og regnskabsassistance for vores kunder.


Kontakt os

Adresse

Livoni Regnskab ApS
Lindholm Havnevej 27, 1.
5800 Nyborg

r

Cvr-nr

35 21 09 54

Telefon

+45 22 88 59 56

Skriv til os

Kontakt Livoni Regskab

4 + 10 =